Které technologické ETF doporučujete na dlouhodobé investice?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na něco, co mě už nějakou dobu zajímá. V poslední době hodně sleduji trendy v oblasti technologií a přemýšlím o investování. Vím, že ETF jsou skvělou volbou pro ty, kteří nechtějí investovat do jednotlivých akcií, a proto bych rád znal vaše názory. Které technologické ETF byste doporučili pro dlouhodobé investice? Myslím tím něco, co má potenciál růstu a zároveň není příliš riskantní. Zajímalo by mě, jaké faktory zohledňujete při výběru ETF a jestli máte nějaké konkrétní tipy na fondy, které by mohly mít dobrý výkon v následujících letech. Mám na mysli nejen velké firmy jako Apple nebo Microsoft, ale také menší společnosti, které by mohly vzrůst. Jakou máte zkušenost s technologickými ETF? Jsou nějaké specifické sektory, které byste raději sledovali, jako například umělá inteligence nebo kybernetická bezpečnost? Všiml jsem si, že některá ETF mají nižší poplatky než jiná, což je pro mě důležité, když plánuju investovat na delší dobu. Také bych ocenil, pokud byste zmínili nějaké aspekty jako likviditu nebo historickou výkonnost těchto fondů. Děkuju moc za vaše názory a tipy!