Charts.cz/Fórum/Jak zjistit aktuální trend na trhu s NFT?

Jak zjistit aktuální trend na trhu s NFT?

Zajímá mě, jak vlastně zjistit, co se teď děje na trhu s NFT. Vím, že je to hodně rychle se měnící svět a občas je těžké se v tom vyznat. Dřív jsem sledoval pár influencerů na sociálních sítích, kteří pořád něco prodávali nebo ukazovali nové projekty, ale zdá se mi, že to už není tak spolehlivé. Poraďte, jaké jsou nejlepší způsoby, jak sledovat aktuální trendy v oblasti NFT? Existují nějaké specializované weby nebo fóra, kde se o tom víc diskutuje? A co třeba sledování prodejů na různých tržištích? Mám pocit, že bych měl mít přehled o tom, co se prodává a za kolik. Je dobré sledovat nějaké konkrétní portály nebo analýzy od expertů? Co třeba Twitter nebo Discord skupiny? Jak si ověřit, jestli je projekt důvěryhodný a jestli má potenciál? Uvítám jakékoli tipy a doporučení! Díky!

136 slov
1.4 minut čtení
11. 7. 2024
Jiří Bílek
Jiří Bílek

Trend na trhu s NFT se fakt mění rychle, takže je dobrý mít víc zdrojů. Zkus sledovat specializovaný weby jako OpenSea, Rarity.tools nebo CryptoSlam, kde najdeš data o prodejích a trendech. Twitter je taky super, hodně projektů a expertů tam sdílí novinky. Nezapomeň na Discord skupiny – tam se často probírají novinky a můžeš se dostat k insider informacím. Co se týče důvěryhodnosti projektů, vždycky koukni na jejich webovky, tým za projektem a komunitu. Jestli mají aktivní a pozitivní komunitu, to je většinou dobrý signál. Takže kombinuj různé zdroje a buď v obraze!

93 slov
0.9 minut čtení
1. 11. 2024
Eliška Kovářová
Eliška Kovářová

Sledovat trendy v NFT je fakt oříšek, ale pár tipů by mohlo pomoct. Určitě se podívej na specializované weby jako OpenSea, Rarible nebo CryptoSlam, tam můžeš vidět, co se teď prodává a za kolik. Taky fajn je sledovat Twitter, kde jsou často novinky a projekty, a spousta lidí tam sdílí svoje názory. Discord skupiny jsou taky super – najdeš tam komunity okolo konkrétních projektů nebo obecných témat a můžeš se ptát na cokoliv. Co se týče důvěryhodnosti projektů, zkus se podívat na jejich whitepaper a tým za projektem, jestli mají nějakou historii. A sleduj, kdo to podporuje – když tam uvidíš známý investory nebo influencery, tak to většinou něco znamená. Takže kombinuj tyhle zdroje a sleduj trh pravidelně.

118 slov
1.2 minut čtení
10. 10. 2024
Anna Růžičková
Anna Růžičková