Jaké malé investice do NFT mají největší potenciál?
V poslední době se čím dál víc mluví o NFT a jejich velkém potenciálu, ale jak vlastně zjistit, které z nich mohou být výhodné i pro menší investory? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní oblasti nebo žánry v rámci NFT, které by mohly mít větší růstový potenciál. Mám na mysli například digitální umění, sběratelské karty nebo něco jiného. Jaké faktory bych měl sledovat při rozhodování o investicích do těchto digitálních aktiv? Je lepší zaměřit se na známé umělce a projekty, nebo bych měl zkusit hledat méně známé talenty, kteří by mohli v budoucnu explodovat? A co komunity kolem určitých projektů, jak důležitý je jejich vliv na celkovou hodnotu NFT? Chtěl bych také vědět, zda je dobré investovat do více projektů najednou a rozložit si tak riziko. Mám strach investovat příliš málo nebo naopak příliš mnoho do jednoho projektu. Co byste doporučili jako rozumnou částku pro malé investice do NFT? Zkrátka, rád bych slyšel názory zkušenějších investorů. Jaké máte tipy a rady pro někoho, kdo chce začít s malými investicemi do NFT?