Na co se zaměřit při koupi NFT, abych neprohloupil?
V dnešní době, kdy se svět investic stále více přesouvá do digitálního prostoru, se NFT stávají stále populárnějšími. Ale jak vlastně vybrat to správné NFT, aby člověk neprohloupil? Mám na mysli, co by mělo být při výběru takového digitálního umění nebo tokenu prioritou? Jak zjistit, zda je projekt solidní, nebo jestli jde jen o další bublinu, která brzy praskne? Existují nějaké konkrétní ukazatele, které bych měl sledovat? Kde hledat informace o umělci či tvůrci NFT? A co cena - jak poznat, jestli je cena rozumná nebo přemrštěná? Měly by mě zajímat i aspekty jako je komunita kolem projektu nebo jeho budoucnost? Zajímalo by mě, jestli jsou nějaké známky toho, že se NFT může stát významným kouskem na trhu, nebo je to spíš nahodilá záležitost. Jakou roli hrají platformy pro prodej NFT a jak moc důležité je jejich renomé a historie? A co když se rozhodnu NFT prodat - jaký to má vliv na jeho hodnotu a co všechno bych měl zvážit před tímto krokem? Opravdu si myslíte, že je možné udělat rozumné investice do NFT bez předchozích zkušeností v této oblasti, nebo bych měl hledat rady od někoho zkušenějšího? Jaké chyby se často dělají při nákupu a jak se jim vyhnout? Myslíte si také, že by bylo dobré se zaměřit na určité typy NFT, které mají potenciál růstu v budoucnu? Na co všechno bych měl dávat pozor a jak se orientovat v tomhle složitém světě digitálních aktiv?