Je bezpečné investovat do NFT, když jsem na trhu nový?
Přemýšlím o tom, že bych se pustil do investování do NFT, ale jsem úplně nový v tomto oboru. Rád bych věděl, jestli je to vůbec bezpečné, když nemám žádné předchozí zkušenosti a nevím, co všechno to obnáší. Slyšel jsem spoustu věcí o tom, jak se trh s NFT rychle mění a jak někteří lidé vydělávají velké peníze, zatímco jiní ztrácejí. Jaké jsou rizika spojená s investováním do NFT pro nováčky, jako jsem já? Je pravda, že některé projekty mohou být podvodné a jak rozpoznat ty dobré od těch špatných? Měli bychom mít nějaké základní znalosti nebo dovednosti, než se do toho pustíme? A co třeba platformy, na kterých se NFT prodávají? Jsou všechny spolehlivé nebo existují nějaké varovné signály, kterých bychom si měli všímat? Mám také otázku ohledně toho, jak hodnotit umělecká díla a další digitální aktiva předtím, než do nich investuji. Je lepší začít s menšími částkami nebo rovnou investovat víc? Rád bych slyšel názory těch, kteří už mají s NFT zkušenosti. Jaké jsou vaše doporučení pro někoho, kdo se chce naučit více a začít investovat bez toho, aby přišel o hodně peněz hned na začátku?