Jak najít malé akcie, které mají potenciál růstu?
Zajímalo by mě, jak se dá vlastně najít nějaké ty malé akcie, co by mohly mít dobrou šanci na růst. Mám na mysli firmy, které nejsou ještě moc známé, ale přitom mají skvělý produkt nebo službu. Přečetl jsem pár článků o tom, že investování do menších firem může být výhodné, ale jak se k tomu vlastně dostat? Nechci investovat do nějakých podvodů nebo ztratit peníze na akciích, které nemají budoucnost. Jakým způsobem zjistit, které společnosti mají potenciál? Je dobré sledovat trendy v oboru, nebo spíš číst novinky a reporty? Přemýšlel jsem taky o tom, jestli je důležité zkoumat vedení firmy a jejich strategii. Co když se firma rozhodne expandovat? Je to něco, co bych měl sledovat? A co třeba sociální média nebo recenze zákazníků – má to vůbec smysl zabývat se tím? Vím, že je toho hodně a každá rada je dobrá, tak bych uvítal praktické tipy. Jaké nástroje nebo webové stránky doporučujete pro vyhledávání těchto malých akcií? Měli byste nějaké konkrétní rady nebo zkušenosti, které by mi mohly pomoci? Díky za jakoukoli pomoc!