Jak můžu na Instagramu propagovat své NFT? Znáte nějaké tipy?
Zajímalo by mě, jakým způsobem se dá efektivně propagovat NFT na Instagramu. Hrozně rád bych se dozvěděl, co funguje a co ne. Myslím, že Instagram je skvělá platforma pro vizuální umění a NFT, ale nejsem si jistý, jak ho využít naplno. Mám už nějaké své NFT hotové, ale mám pocit, že je potřebuju dostat k více lidem. Jaké strategie byste doporučili? Pomůže mi třeba používat hashtagy nebo spolupráce s influencery? Co třeba příběhy a reels? Je lepší zveřejňovat pravidelně nebo spíš méně často, ale kvalitně? Mám se zaměřit na budování komunity, nebo spíš na prodeje? Jaké typy obsahu by měly být součástí mojí strategie? Představoval jsem si třeba sdílení behind-the-scenes procesů, ale nevím, jestli to zaujme víc než jen ukázky hotových děl. Jak moc by měly být moje příspěvky osobní a jak moc obchodní? A co engagement s followery – má to smysl nebo je lepší soustředit se na obsah? Jaké další tipy máte ohledně algoritmu Instagramu specificky pro NFT? Pokud máte nějaké konkrétní příklady úspěšných profilů nebo kampaní, co opravdu zabralo, budu za to vděčný. Rád bych slyšel názory od lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti s propagací svých NFT přes tuto platformu.