Jak investovat do Genesis DeFi projektů a co sledovat?
Zajímá mě, jak vlastně začít investovat do Genesis DeFi projektů, o kterých jsem slyšel spoustu pozitivního. Kde mám vůbec hledat ty nejlepší možnosti a co bych měl mít na paměti předtím, než se do toho pustím? Mám představu, že DeFi sektor je plný potenciálu a přináší zajímavé příležitosti, ale nevím, jaké specifické faktory bych měl sledovat, abych se vyhnul zbytečným rizikům. Jaké jsou klíčové ukazatele při hodnocení těchto projektů? Myslíte, že je dobré se zaměřit na nově vznikající projekty, nebo raději vsadit na zavedené platformy? Co takhle likvidita a komunitní podpora? Jak moc je to důležité? A co se třeba týká tokenomics, mám vůbec rozumět tomu, jak fungují tokeny v rámci těchto projektů? Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké konkrétní nástroje nebo platformy pro analýzu těchto DeFi projektů. Jak si mohu udělat vlastní průzkum a zjistit, zda je projekt skutečně legitimní a má potenciál na úspěch? A nakonec, jaké jsou vaše osobní zkušenosti s investováním do DeFi a co byste doporučili někomu, kdo teprve začíná? Děkuju všem za odpovědi.