Jak začít s yield farmingem a co potřebuji k tomu?
Slyšel jsem spoustu řečí o yield farmingu a jak může být super způsob, jak vydělat na kryptoměnách. Jenže, když se na to podívám do hloubky, mám spoustu otázek. Kde vlastně začít? Je to složité, nebo se do toho může dostat každý? Potřebuju nějaké speciální znalosti, abych mohl úspěšně farmit? Jaké kryptoměny jsou nejlepší pro yield farming? A co všechno si musím připravit? Mám mít nějakou peněženku nebo něco takového? A co znamenají ty pojmy jako likvidita, APY a smart kontrakty - musím je znát všechny, abych se do toho pustil? Je to riskantní, nebo jsou nějaké strategie, které mi pomohou minimalizovat ztráty? Zajímají mě i poplatky, protože slyším, že některé platformy mají dost vysoké poplatky za transakce. Jaký je nejlepší způsob, jak najít dobrou platformu pro yield farming? Existují nějaké důvěryhodné projekty, kterým bych měl věřit? Nebo jak poznám, že je projekt legitimní a není to jen další podvod? Děkuju za všechny rady, protože chci být v tomhle světě úspěšný a vím, že začátky bývají nejtěžší.