Které DeFi projekty byste doporučili pro investici v roce 2025?
Zajímalo by mě, které decentralizované finance, tedy DeFi projekty, byste považovali za zajímavé na investici v roce 2025. Vím, že trh se rychle mění a nové projekty se objevují každý den, ale přesto bych chtěl slyšet vaše názory na to, co by mohlo mít potenciál. Mám na mysli jak etablované projekty, tak i novější iniciativy, které ještě nejsou tak známé. Myslíte si, že by se dalo investovat do nějakých konkrétních platforem pro půjčky, likviditní pooly nebo třeba farming? Jaké trendy vidíte v oblasti DeFi, které by mohly ovlivnit hodnotu projektů v příštím roce? Rád bych se dozvěděl o vašich zkušenostech a doporučeních. Co třeba tokeny různých protokolů? Je tam něco, co vás zaujalo nebo co byste označili za "must-have" pro portfolia zaměřená na DeFi? Pokud máte nějaké tipy na analýzu projektů nebo na to, jak posoudit jejich potenciál, budu také rád. Hlavně mi jde o to, abych měl představu o tom, do čeho bych se mohl pustit a co má smysl sledovat v nadcházejících měsících. Děkuji za vaše názory!