Jak investovat do kryptoměn a zároveň získat pasivní příjem?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít investovat do kryptoměn, ale zároveň se snažit o to, abych z toho měl nějaký pasivní příjem. Vím, že kryptoměny jsou hodně volatilní a může být těžké se v tom vyznat. Ale slyšel jsem, že existují různé způsoby, jak si to zjednodušit. Mám na mysli například staking nebo nějaké yield farming projekty, ale nevím přesně, jak to funguje. Můžu třeba držet nějaké coiny na burze a oni mi za to pak dají něco navíc? Jaké jsou rizika s takovými metodami? A co když se ta kryptoměna propadne? Vyplatí se investovat do více různých kryptoměn najednou, nebo je lepší soustředit se na pár? Je v tom nějaký systém nebo strategie, kterou bych měl dodržovat? A co vůbec potřebuji k tomu, abych mohl začít s investováním do kryptoměn? Musím mít nějaké speciální znalosti, nebo stačí mít jen účet na burze? Jaké jsou další metody pasivního příjmu v kryptoměnách, o kterých bych měl vědět? Můžete mi doporučit nějaké konkrétní projekty nebo platformy, které stojí za to vyzkoušet? Rád bych věděl, jak co nejlépe rozložit rizika a mít co největší šanci na úspěch. Díky!