Myslíte, že NFT mají stále potenciál růst, nebo už jsou na svém vrcholu?
V poslední době se hodně mluví o NFT a o tom, jak ovlivnily trh s digitálním uměním a sběratelskými předměty. Když jsem poprvé slyšel o NFT, zdálo se mi to jako něco revolučního, jakoby to mělo změnit způsob, jakým vnímáme vlastnictví a hodnotu digitálního obsahu. Ale teď, když vidím, jak se trh vyvíjí, začínám mít pochybnosti. Mám pocit, že jsme možná byli svědky vrcholu toho všeho s některými neuvěřitelnými prodeji digitálních děl za miliony dolarů. Ale co to znamená pro budoucnost NFT? Mohou se ceny znovu vyšplhat do takových výšin nebo už je zájem lidí na ústupu? Je to jenom hype, který pomalu vyprchá? Četl jsem různé názory na to, jak investice do NFT mohou být riskantní a že mnoho projektů může skončit jako bublina. Někdo tvrdí, že je potřeba více regulace a jiní zase říkají, že právě ta decentralizace je to, co dává NFT jejich hodnotu. Jak to vidíte vy? Myslíte, že NFT mohou i nadále růst a stát se stabilnější součástí investičního portfolia, nebo už jsme dosáhli vrcholu a teď nás čeká jen postupný pokles? Co si myslíte o budoucnosti těchto digitálních aktiv?