Jak diverzifikovat své investice do kryptoměn a na co si dát pozor?
Zajímalo by mě, jak vlastně co nejlépe rozložit své investice do různých kryptoměn, aby se minimalizovalo riziko. Četla jsem spoustu článků o tom, že je důležité mít portfolio složené z více měn, ale jak to udělat správně? Mám se soustředit na známější kryptoměny jako Bitcoin a Ethereum, nebo bych měla zkusit i nějaké menší altcoiny? A co NFT, má smysl je zahrnout do portfolia? Jakým způsobem bych měla hodnotit riziko jednotlivých projektů, abych neinvestovala do něčeho, co by mohlo skončit špatně? Existují nějaké konkrétní metody, které by mi pomohly vyhodnotit potenciální výnosy a možnosti ztrát? Také by mě zajímalo, na co si mám dávat pozor při investování do nových a neprověřených projektů. Jak poznám, jestli je projekt legitimní nebo jestli jde jen o podvod? Je lepší držet investice dlouhodobě nebo častěji obchodovat? A co se týče investičních platforem - jsou nějaké, které jsou považovány za bezpečnější než ostatní? Jak moc je důležité sledovat trendové analýzy a zprávy v krypto světě? Ráda bych slyšela názory a tipy od zkušenějších investorů. Co děláte vy pro to, abyste měli své investice rozložené tak, aby to bylo efektivní a hlavně bezpečné?