Jaké nástroje na analýzu grafů se vyplatí použít pro obchodování s kryptoměnami v roce 2025?
Zajímalo by mě, jaké jsou nejlepší nástroje na analýzu grafů pro obchodování s kryptoměnami, které bych měl zvážit v roce 2025. Vím, že trh s kryptoměnami je velmi dynamický a neustále se vyvíjí, takže potřebuju něco, co mi opravdu pomůže udělat informovaná rozhodnutí. Je jasné, že grafy a technická analýza hrají velkou roli v tom, jak úspěšně obchodovat. Rád bych se dozvěděl o různých typech nástrojů – od těch zdarma po placené – a co vše nabízejí. Mám na mysli například různé indikátory, trendové čáry nebo třeba možnosti backtestingu. Zvažuju také použití nějakých automatizovaných systémů nebo trading botů, ale nevím, jestli to má smysl. Zajímalo by mě, co doporučujete vy, co používáte a jestli máte nějaké tipy na specifické platformy nebo aplikace, které stojí za to vyzkoušet? Jaké funkce by měly mít ideální grafy pro obchodování? A mají vůbec smysl nějaké pokročilejší funkce jako analýza sentimentu nebo on-chain data? Budu moc rád za vaše zkušenosti a názory!