Co dělat, když mám investice v kryptoměnách a obávám se prasknutí bubliny?
Mám trochu obavy z toho, co se děje v kryptoměnovém světě. V poslední době jsem investoval do několika různých kryptoměn, ale teď začínám mít pocit, že by to mohlo být rizikové. Všude slyším o tom, jak může přijít prasknutí bubliny – něco jako to, co se stalo s internetovými akciemi na začátku 2000. let. Co když se to fakt stane? Jak poznám, že je něco špatně? Měl bych své investice prodat hned teď, dokud je to ještě možné? Jaké jsou nejlepší strategie pro ochranu svých investic v tomto volatilním trhu? Můžu udělat něco pro to, abych minimalizoval ztráty, nebo je lepší investici úplně vyvést? Hlavně bych chtěl poradit od někoho zkušenějšího, kdo má s těmito situacemi nějaké zkušenosti. Jaké signály bych měl sledovat a co vůbec dělat, pokud se trh začne chovat podezřele? Kolik času mám na to reagovat? Mám diverzifikovat své portfolio víc nebo je lepší držet jen pár dobrých kryptoměn? Slyšel jsem, že některé stablecoiny by mohly být bezpečnější alternativou. Je to pravda? Snažím se pochopit, jak fungují trhy a co si o nich myslet, ale je to fakt složité. Budu rád za jakoukoli radu!