Charts.cz/Fórum/Kde sledovat novinky o NFT, abych nepřišel o zajímavé investice?

Kde sledovat novinky o NFT, abych nepřišel o zajímavé investice?

Jsem dost nováček v oblasti investic, ale poslední dobou mě hodně zajímají NFT a celkově ta digitální umění a tokeny. Před časem jsem slyšel o několika projektech, které se zhodnotily doslova přes noc, a teď bych nechtěl propásnout další příležitosti. Vím, že je to hodně dynamický trh a novinky se šíří rychlostí blesku, ale jak se v tom vlastně vyznat? Kde bych měl hledat informace, aby mi nic neuniklo? Existují nějaké spolehlivé weby nebo sociální sítě, kde se o tom dost diskutuje? Třeba Reddit nebo Twitter, ale co třeba Telegram nebo Discord skupiny? Rád bych měl na očích různé trendy a projekty, které by mohly vzbudit zájem investorů. Také by mě zajímalo, jestli sledujete nějaké influencery nebo odborníky v oblasti NFT, kteří by mohli sdílet zajímavé postřehy a tipy. Jakým způsobem si můžete nastavit upozornění na nové projekty? Je lepší sledovat konkrétní platformy jako OpenSea nebo Rarible, nebo je lepší mít široký přehled o všech možnostech na trhu? Jak to vlastně děláte vy? Děkuji za tipy!

166 slov
1.7 minut čtení
30. 8. 2022
Štěpán Havel
Štěpán Havel

Sleduj NFT novinky může být fakt náročný, ale tady pár tipů, co zkusit. Určitě koukni na Twitter, tam je spousta projektů a influencerů, co sdílejí info skoro v reálném čase. Hledej hashtagy jako #NFT nebo #CryptoArt. Reddit je taky super, subreddity jako r/NFT nebo r/CryptoArt ti dají přehled o trendech. Telegram a Discord jsou skvělý pro přímou interakci s komunitou, tam často najdeš skupiny zaměřený na konkrétní projekty. Někteří influenceri jako Gary Vee nebo Pranksy mají fakt dobrý tipy a analýzy, sleduj je. Upozornění na nové projekty si můžeš nastavit přes různé weby jako Rarity.tools nebo NFT Calendar. Je dobrý sledovat i platformy jako OpenSea nebo Rarible, ale doporučuji mít širší přehled o celém trhu, protože novinky se objevují všude. Tak to zkus a uvidíš!

125 slov
1.3 minut čtení
12. 10. 2024
Kateřina Kadlecová
Kateřina Kadlecová

Tak jestli chceš být v obraze ohledně NFT, doporučuji začít sledovat Twitter. Tam se dějou ty nejnovější trendy a často tam najdeš i oznámení od projektů, které právě startují. Další skvělý zdroj informací je Reddit, konkrétně subreddity jako r/NFT nebo r/CryptoArt, kde lidi sdílejí názory a tipy. Telegram a Discord jsou taky super, hodně projektů má vlastní skupiny, kde se dá diskutovat a získat tipy přímo od komunity. Můžeš si nastavit upozornění na novinky na platformách jako OpenSea nebo Rarible, občas mají i newslettery, což je fajn. Pokud jde o influencery, sleduj lidi jako Gary Vee nebo Pranksy, ti mají často dobré postřehy. Snaž se mít přehled o různých platformách, většina novinek se rozšíří napříč více než jen jednou sítí. Tak hodně štěstí s investicema!

125 slov
1.3 minut čtení
9. 9. 2024
Zuzana Hrdličková
Zuzana Hrdličková