Jak poznám, které kryptoměny jsou na vzestupu?
Přemýšlím o investicích do kryptoměn a zajímalo by mě, jak se vlastně pozná, které kryptoměny mají potenciál na vzestup. Vím, že trh s kryptoměnami je dost proměnlivý a občas to vypadá jako jízda na horské dráze. Co byste doporučili sledovat? Existují nějaké konkrétní indikátory nebo metriky, které by mi mohly napovědět, jestli daná kryptoměna má šanci na růst? Myslím tím něco jako analýzu trendů nebo sledování objemu obchodování. Také mě zajímá, jestli se vyplatí sledovat zprávy a novinky ze světa kryptoměn, nebo spíš důvěřovat datům a grafům. Jak je to s těmi pump and dump schématy? Jak poznat, že se nejedná o nějaký podvod? Rád bych se dozvěděl víc o tom, jaké faktory ovlivňují cenu kryptoměn a co všechno bych měl mít na paměti, než do něčeho vložím peníze. Taky jestli je dobré se dívat na určité komunity nebo projekty, které by mohly mít dobrou budoucnost. Kdybych chtěl začít, co byste doporučili jako první kroky? A co když investuju do něčeho, co nakonec nevyjde? Mám vůbec nějakou šanci zjistit včas, že jsem udělal chybu?