Které nové DeFi projekty jsou teď nejzajímavější?
V posledních měsících jsem si všiml, že DeFi scéna je v neustálém pohybu a objevují se stále nové projekty, které slibují zajímavé možnosti pro investice a pasivní příjem. Přemýšlím, které z těchto projektů by mohly být opravdu přelomové nebo aspoň stojí za pozornost. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má nějaké tipy na nové DeFi platformy či protokoly, které se nedávno objevily a mohly by mít potenciál? Všiml jsem si, že některé projekty nabízejí unikátní funkce, jako je yield farming nebo liquidity mining, ale je těžké se v tom zorientovat. Také bych rád věděl, zda se některé z těchto nových projektů již osvědčily na trhu, nebo jestli jsou spíš jenom na papíře. Co říkáte na bezpečnost těchto nových platforem? Můžete doporučit nějaké konkrétní projekty, které jste sami vyzkoušeli nebo o nich slyšeli od důvěryhodných zdrojů? Jaký máte názor na to, jestli je lepší investovat do zavedenějších projektů, nebo se nebát zkusit něco nového? Rád bych slyšel vaše názory a doporučení, protože ve světě kryptoměn a zejména DeFi se člověk může snadno ztratit.