Měli bychom mít NFT v našem investičním portfoliu?
Zajímám se o moderní investice a poslední dobou se hodně mluví o NFT, ale nevím, jestli by měly mít místo v mém portfoliu. Jak vlastně fungují tyto nezaměnitelné tokeny a co je dělá tak atraktivními pro investory? Rád bych znal názory ostatních, kteří už mají nějaké zkušenosti s investováním do NFT. Je to opravdu tak výhodné, jak se říká, nebo je to spíše bublina, která může kdykoliv prasknout? Uvažoval jsem o tom, že bych do některých zajímavých projektů investoval, ale mám strach z rizik spojených s tímto typem investice. Jaké faktory bych měl zvážit při rozhodování? Jaké jsou nejlepší strategie pro nákup a prodej NFT? A co se týče jejich hodnoty – jak se určuje a na čem závisí? Může mi někdo osvětlit, jaký je rozdíl mezi jednotlivými platformami pro obchodování s NFT a zda je lepší investovat do umění, herních předmětů nebo třeba hudby? Je vůbec možné očekávat nějaký stabilní růst v této oblasti? Rád bych slyšel názory zkušenějších investorů nebo těch, kdo do NFT už nějakou dobu investují. Jak to vidíte s budoucností NFT a jejich místem v širším kontextu investičních možností?