Jak mohu správně diverzifikovat svůj investiční portfoliový pro kryptoměny?
Investování do kryptoměn je v poslední době čím dál populárnější, ale zároveň i riskantní. Občas mám pocit, že je toho tolik, co bych měl zvážit, než se do toho pustím. Rád bych se zeptal, jak vlastně správně diverzifikovat své investiční portfolio, když jde o kryptoměny. Vím, že to je důležité pro minimalizaci rizika, ale jaké kroky bych měl podniknout? Měl bych investovat do více různých kryptoměn nebo se soustředit na pár stabilních? Jaký poměr mezi Bitcoinem a altcoiny by mohl být rozumný? Slyšel jsem také něco o rozdílných strategiích investování, jako například HODL versus aktivní obchodování. Která z těchto strategií by mohla být lepší pro diverzifikaci portfolia? A co NFT, měl bych je zahrnout do svého portfolia nebo se na ně spíše vykašlat? Kdybych chtěl mít stabilní příjem z kryptoměn, jaké další možnosti by mi mohly pomoci diverzifikovat moje investice? Doufám, že mi někdo může pomoci s tímto tématem a poskytnout nějaké užitečné tipy či doporučení na co všechno se zaměřit při budování mého portfolia. Děkuji!