Jak se chránit před hackery při obchodování s kryptoměnami na DEX?
Když se člověk rozhodne obchodovat s kryptoměnami na decentralizovaných burzách, začne se mu otvírat spousta nových možností, ale také by měl mít na paměti i rizika, která to přináší. V poslední době jsem slyšel o mnoha případech, kdy lidé přišli o své prostředky kvůli hackerům a různým podvodníkům. Jak vlastně zajišťujete svou bezpečnost, když obchodujete na DEX? Co všechno děláte pro to, abyste se chránili před možnými útoky? Používáte nějaké specifické peněženky nebo páku? Jaké kroky podnikáte, abyste minimalizovali riziko? Mám pocit, že je dobré vědět, jak si nastavit dvoufázové ověření, ale co dál? Jaké další bezpečnostní praktiky doporučujete? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké konkrétní platformy nebo nástroje, které byste doporučili pro zvýšení bezpečnosti. Myslíte si, že je lepší mít vše na hardwarové peněžence nebo stačí softwarová verze? Jakou roli hraje anonymita při obchodování na DEX a jak ji můžete udržet? Jak se vyhnout phishingovým útokům a co dělat v případě, že máte podezření, že jste obětí podvodu? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti. Díky!