Sledujete nějaké trendy v NFT, které by mohly vzbudit zájem investorů?
V poslední době mě velmi zajímají NFT a to, jak se vyvíjejí na trhu. Vidím, že se objevuje spousta nových projektů a trendů, které by mohly být pro investory zajímavé. Například v poslední době se hodně mluví o tzv. "utility NFTs", které dávají majitelům nějaké výhody nebo přístup k exkluzivnímu obsahu či službám. Myslíte si, že tento typ NFT může přitáhnout větší pozornost investorů, než klasické digitální umění? Další věc, co mě fascinuje, je propojení NFT s metaverzem. Jak vidíte budoucnost NFT v souvislosti s virtuálními světy a jejich komerčními možnostmi? Je to něco, co byste považovali za dobrou investici? A co takové projekty jako "play-to-earn" hry? Jsou podle vás investice do herních NFT něco, co se vyplatí? Jaké máte zkušenosti s tímto trhem? Všiml jsem si také nárůstu zájmu o NFT zaměřené na ekologii a udržitelnost, což mě osobně zaujalo. Mohlo by to přitáhnout nové investory a vyvolat větší zájem o samotné technologie a jejich využití pro dobrou věc? Rád bych slyšel vaše názory a tipy na to, jaké trendy sledujete vy a do čeho plánujete investovat v oblasti NFT. Jaký máte názor na dlouhodobou hodnotu NFT a jak si myslíte, že se trh bude vyvíjet v příštích měsících nebo letech?