Kde najdu spolehlivé informace o investování do kryptoměn?
Nedávno jsem se začal zajímat o investování do kryptoměn, protože mi přijde, že je to v dnešní době opravdu aktuální téma. Jestliže si chci vytvořit pasivní příjem a nechat svoje finance růst, kryptoměny se zdají jako zajímavá možnost. Ale kde vlastně začít? Mám pocit, že na internetu je spousta informací, ale jak poznat, které jsou skutečně spolehlivé? Narazil jsem na spoustu článků, videí a různých názorů, ale jak si vybrat ty pravé zdroje? Zajímalo by mě, jestli máte nějaké osvědčené tipy na webové stránky nebo kanály, které se věnují kryptoměnám a investování obecně. Hlavně bych chtěl něco, co není jen reklamou na různé projekty nebo burzy. Jak se orientovat v tom moři informací a oddělit zrno od plev? Uvažoval jsem i o sledování některých odborníků na sociálních sítích, ale zase se bojím, že můžou mít skryté zájmy. Co si myslíte o online kurzech nebo seminářích? Máte s nimi nějaké zkušenosti? Odkud čerpáte vy své informace a doporučili byste mi nějaké konkrétní zdroje? Děkuju za jakoukoli radu!