Jak mohu začít investovat do NFT a vydělávat na tom?
Zajímá mě, jak se vlastně dostat do světa NFT, protože jsem slyšel, že je to teď hodně populární a spousta lidí na tom vydělává. Rád bych věděl, co všechno bych měl udělat jako první krok. Mám nějaké základní znalosti o kryptoměnách, ale NFT mi přijdou jako úplně jiná dimenze. Jaké platformy nebo trhy jsou nejlepší pro začínající investory? Myslíte, že je důležité se zaměřit na určité typy digitálních umění nebo sběratelských předmětů, nebo je lepší diversifikovat? A co ceny? Jak zjistím, zda je cena NFT přiměřená nebo jestli je to jen bublina? Mám strach, že bych mohl investovat do něčeho, co za chvíli nebude mít žádnou hodnotu. Navíc mě zajímá, jaké jsou poplatky spojené s nákupem a prodejem NFT. Slyšel jsem něco o gas fees a dalších nákladech, ale nejsem si jistý, co všechno to obnáší. Mohli byste mi doporučit nějaké konkrétní projekty nebo umělce, na které bych se měl podívat? A co když chci nakoupit NFT jako dárek nebo pro osobní sbírku? Je to něco, co má smysl? Dále by mě zajímalo, jak bezpečně uchovávat své NFT po jejich zakoupení, abych se vyhnul případným ztrátám nebo krádežím. Jak dodržujete bezpečnostní opatření? Děkuji za všechny tipy a rady! "}