Kdy je nejlepší čas investovat do kryptoměn a DeFi?
Slyšel jsem o tom, jak jsou kryptoměny a DeFi v poslední době na vzestupu a hodně lidí si na tom vydělává. Ale teď mě zajímá, kdy je vlastně ten správný čas do toho všeho skočit? Vím, že někteří investoři říkají, že je dobré investovat, když je trh nízko, ale jak zjistit, kdy to je? A co třeba ty momenty, kdy ceny raketově rostou? Měli bychom se snažit nakupovat v klidu nebo riskovat a vstoupit do hry, když je všechno v euforii? Také slyším o různých strategiích jako HODL nebo DCA, ale jak to všechno zapadá do načasování investic? A co když zainvestuju a během pár dní se trh propadne? Je lepší počkat na stabilizaci trhu nebo se prostě pustit do toho? Mám taky pocit, že kryptoměny jsou dost volatilní, takže se bojím, že nebudu mít nervy na to sledovat ty výkyvy. Když už mluvím o DeFi, tam je to ještě víc zamotané. Jak zjistím, kdy investovat do těchto projektů? Jsou nějaké signály nebo ukazatele, které bych měl sledovat? Rád bych slyšel názory ostatních a jejich zkušenosti s tímto tématem. Jaký máte názor vy, kdy je ten ideální moment pro investice do kryptoměn a DeFi?