Jaké akcie bych měl kombinovat s ETF pro lepší výnosy?
Zajímá mě, jaké akcie by bylo dobré zkombinovat s ETF, abych mohl dosáhnout lepších výnosů. Mám nějaké ETF, které pokrývají široký trh a sektorové fondy, ale chci vědět, jestli je dobré přidat i jednotlivé akcie do svého portfolia. Jaké akcie byste doporučili? Uvažoval jsem o technologických firmách nebo možná o nějakých dividendových akciích, ale nejsem si jistý, co by mohlo nejlépe fungovat v kombinaci s mými stávajícími ETF. Myslíte, že je lepší se zaměřit na růstové akcie, nebo spíše na stabilní společnosti s pravidelnými výplatami dividend? Jaký máte názor na to, zda je dobré investovat do startupů nebo raději zůstat u osvědčených značek? Je také důležité zvážit poměr rizika a výnosu, takže bych rád slyšel vaše názory na to, jaké akcie mohou pomoci diverzifikovat moje investice a zlepšit celkovou návratnost. Co si myslíte o různých sektorech jako jsou zdravotnictví, energetika nebo finance? Jak také sledovat výsledky těchto akcií a ETF ve vztahu k vývoji trhu? Jakých chyb bych se měl vyvarovat při kombinaci akcií s ETF? Díky za všechny rady a tipy!