Jak mohu začít vydělávat pasivně s Bitcoinem?
Přemýšlím, jak bych mohl začít vydělávat nějaké peníze pasivně s Bitcoinem. Vím, že lidé mluví o různých způsobech, jak na tom vydělat, ale mám pocit, že se v tom trochu ztrácím. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké osvědčené metody nebo strategie, které by mě mohly nasměrovat správným směrem. Například slyšel jsem o stakingu a lendingu, ale nejsem si úplně jistý, jak to funguje a jestli je to pro mě to pravé. Mohli byste mi prosím vysvětlit, jak tyto metody fungují? Je to opravdu tak jednoduché, nebo je tam nějaká skrytá úskalí, na která si musím dávat pozor? Také by mě zajímalo, zda jsou nějaké platformy nebo služby, které doporučujete pro tyto typy investic. A co volatilita Bitcoinu? Jak moc bych měl brát ohled na to, že jeho cena může hodně kolísat? Myslíte si, že je lepší investovat menší částky pravidelně nebo jednorázově větší část? Rád bych znal i vaše názory na to, kolik času bych měl do toho investovat a jestli se dá říct, kolik peněz se dá takto reálně vydělat. Dost lidí říká, že pasivní příjem z kryptoměn je budoucnost, ale nevím, jestli to není jen další bublina. Měli byste nějaké rady nebo tipy pro někoho, kdo začíná a chce se naučit víc o pasivním příjmu s Bitcoinem?