Jak poznám, který DeFi projekt je bezpečný na investice?
V posledních letech se DeFi projekty staly velmi populárními a lákavými pro investory, ale jak vlastně poznat, který z těchto projektů je bezpečný? Když sleduji trendy a novinky v oblasti kryptoměn, narážím na spoustu různých DeFi projektů, které slibují vysoké výnosy a revoluční technologie. Ale jak se mám rozhodnout, do čeho investovat, aniž bych přišel o své peníze? Co by mělo být první na mém seznamu při hodnocení těchto projektů? Je dobré hledat auditované smart kontrakty? Jak důležité jsou informace od komunity nebo recenze na sociálních sítích? A co třeba vývojáři - jak zjistit, zda je tým za projektem důvěryhodný a má zkušenosti v oboru? Také mě zajímá, jak si ověřit reálnou likviditu projektu a jeho objem obchodování, aby to nebyla jen nafouknutá bublina. Jak moc se mám zaměřit na road mapy a plány do budoucna - jsou to důležité faktory nebo spíš jen marketingové triky? A co pravidelné aktualizace a transparentnost projektu, jsou to věci, kterým bych měl věnovat pozornost? Vím, že investice do kryptoměn jsou vždy rizikové, ale nechci se spálit hned na začátku. Takže co byste doporučili jako klíčové aspekty při posuzování bezpečnosti DeFi projektů?