Existují nějaké varovné signály u NFT investic?
Když se člověk podívá na svět NFT, je to jako vstoupit do obrovského a fascinujícího zábavního parku plného barevných atrakcí a lákadel. Ale jak se v takovém prostředí orientovat? Rád bych se zeptal, jestli existují nějaké specifické varovné signály, na které bych měl dávat pozor při investování do NFT. Myslíte, že jsou určité známky, které by mohly naznačovat, že se jedná o špatnou investici nebo dokonce o podvod? Jak poznat, jestli je daný projekt legitimní, nebo jestli je to jen další bublina, která brzy praskne? Někde jsem slyšel o tom, že pokud je cena NFT příliš vysoká nebo pokud je hype okolo projektu extrémně přehnaný, může to být varovný prst. Je dobré také sledovat tým za projektem a jejich historii, nebo je důležité si dávat pozor na to, kolik lidí skutečně investuje? A co třeba situace, kdy někdo prodává NFT za cenu mnohem vyšší než ostatní podobné kousky? Je něco takového známkou toho, že byste měli být obezřetní? Jaké další faktory byste doporučili sledovat? Mám pocit, že v tomto rychle se měnícím světě NFT je snadné se nechat unést a ztratit přehled o tom, co je rozumné a co už spadá do kategorie rizikových investic. Takže jaké tipy máte pro někoho jako já, kdo chce být opatrný a vyhnout se případným ztrátám?