Jaké DeFi projekty budou populární v roce 2025?
S ohledem na současný vývoj v oblasti decentralizovaných financí mě zajímá, jaké DeFi projekty by mohly dominovat trhu v roce 2025. V posledních letech jsme byli svědky vzestupu různých platforem a projektů, které nabízejí inovativní přístupy k půjčování, výpůjčkám a investicím do kryptoměn. Ale co nás čeká v příštích letech? Mohl by třeba nějaký projekt překonat momentálně populární Uniswap nebo Aave? A co budoucnost stablecoinů, které se stávají stále důležitějšími pro DeFi ekosystém? Jak to vidíte s interoperabilitou mezi různými blockchainy? Může nás nějaký projekt překvapit tím, že nabídne revoluční funkce, které dosud nikdo nezkusil? Také mě zajímá, zda se některé současné projekty mohou stát mainstreamovými nebo jestli se objeví úplně nové hráči na scéně. Jakou roli bude hrát regulace v této oblasti? Bude mít vliv na to, jak lidé přistupují k investicím do DeFi? Je možné, že nějaký projekt zaznamená takový úspěch, že se s ním budeme setkávat v běžném životě stejně jako třeba s PayPalem dnes? Budu rád za všechny názory a předpovědi, protože mě zajímají nejen fakta, ale i pocity a intuice ostatních ohledně budoucnosti DeFi.