Jak začít s investováním do NFT, když nevím, co to vlastně je?
Jsem úplný nováček a poslední dobou se hodně mluví o NFT. Slyšel jsem, že to znamená něco jako nezaměnitelné tokeny a že se dají koupit za kryptoměny, ale víc tomu nerozumím. Zaujalo mě to, protože hodně lidí říká, že investování do NFT může být výnosné, ale mám pocit, že je za tím spousta věcí, které bych měl znát, než se do toho pustím. Jak vlastně fungují NFT? Jaké jsou ty nejzákladnější pojmy, které bych měl znát? A kde vůbec začít? Mám si vytvořit peněženku na kryptoměny nebo je to něco jiného? Vím, že existují různé platformy, kde se NFT prodávají, ale jak si vybrat tu správnou a na co si dát pozor? Je pravda, že některé NFT se prodávají za neuvěřitelné částky? Co když investuji do něčeho a pak zjistím, že to nemá hodnotu? Jak vlastně poznat, které NFT mají potenciál a které jsou jen krátkodobý trend? Existuje nějaký způsob, jak se v tom všem zorientovat a naučit se to lépe? Rád bych slyšel názory od těch, kteří už s investováním do NFT mají nějaké zkušenosti. Co byste mi doporučili jako první krok? Děkuji!