Kdy je nejlepší čas na investici do NFT projektů?
Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký konkrétní čas nebo období, kdy by bylo nejlepší investovat do NFT projektů? Slyšel jsem, že trh s NFT je velmi volatilní a že ceny mohou dramaticky kolísat během krátkého časového úseku. Je lepší investovat na začátku nějakého nového projektu, když jsou ceny ještě nízké, nebo čekat, až se ukáže, které projekty mají skutečně potenciál a které ne? A co sezónní trendy, ovlivňuje nějakým způsobem třeba období prázdnin nebo konce roku trh s NFT? Rád bych věděl, jestli byste doporučili řídit se nějakými konkrétními signalizacemi nebo indikátory při rozhodování o investicích. Jaké faktory byste brali v potaz? Může mít smysl sledovat například úspěšnost předchozích projektů nebo hodnocení od odborníků v oboru? A co komunitní zapojení – jak moc to může ovlivnit zhodnocení projektu? Vím, že NFT může být skvělá příležitost na pasivní příjem, ale jak si mohu být jistý, že investuji ve správný čas? Jaké jsou vaše zkušenosti s načasováním investic do NFT? Jaké chyby byste doporučili se vyvarovat? Zajímá mě váš názor na všechny tyto aspekty.