Jaký má potenciál ziskovost kryptoměn oproti akciím do roku 2025?
Zajímalo by mě, jaký máte názor nato, co se bude dít s kryptoměnami a akciemi do roku 2025. Mám pocit, že kryptoměny zažívají stále větší rozmach a podle některých odborníků mají vysoký potenciál ziskovosti, ale akcie taky nejsou k zahození. Jak vidíte, bude se dále posilovat trend investování do kryptoměn, nebo se akcie vrátí na výsluní? Co myslíte, je lepší vsadit na volatilní bitcoin a další altcoiny, nebo se raději držet tradičních akcií známých společností? Hlavně mě zajímá, jaké faktory by mohly ovlivnit ziskovost obou těchto investičních příležitostí. Může to být například regulace ze strany vlád, technologické pokroky v blockchainu nebo ekonomické situace ve světě. Také bych rád věděl, jestli máte nějaké tipy na konkrétní kryptoměny či akcie, které by mohly v tomhle horizontu růst. Celkově si myslím, že kombinace těchto dvou typů investic může být zajímavá cesta k diverzifikaci portfolia, ale nevím, jak je to s riziky a výnosy v dlouhodobém horizontu. Jak byste to viděli vy? Děkuji za jakékoli názory a postřehy!