Jak můžu začít vydělávat pasivně s kryptoměnami?
Už dlouho přemýšlím o tom, jak bych mohl vydělávat pasivně s kryptoměnami, ale prostě nevím, kde začít. Slyšel jsem, že existují různé způsoby, jak toho dosáhnout, jako jsou staking, yield farming nebo třeba investice do různých DeFi projektů, ale fakt nemám tušení, co všechno to vlastně obnáší a jak to funguje. Mám strašný strach z toho, že bych mohl přijít o peníze, protože ten trh se pořád mění a nezdá se mi úplně stabilní. Jaké jsou vaše zkušenosti s pasivním příjmem z kryptoměn? Co byste doporučili někomu, kdo s tím začíná? Je lepší investovat do známějších kryptoměn jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo se vyplatí podívat se i na méně známé altcoiny? A co staking? Je to vůbec výhodné? Kolik peněz je potřeba na to, aby to mělo smysl? Rád bych slyšel názory a tipy od těch, kteří už s tím mají nějaké zkušenosti. Jaké platformy pro kryptoměny doporučujete pro pasivní příjem? A co NFT? Může být i tohle způsob vydělávání peněz bez aktivní práce? Fakt bych chtěl vědět, jestli je to reálné a jestli je možné si takto vytvořit nějaký stabilní příjem bez toho, abych musel neustále kontrolovat tržní ceny. Děkuju za všechny rady!