Jaké jsou nejlepší platformy pro yield farming?
Zajímá mě yield farming a chtěl bych se dozvědět, jaké jsou nejlepší platformy, kde mohu začít. Vím, že jde o způsob, jak získávat pasivní příjem pomocí kryptoměn a různých DeFi projektů, ale v tom množství informací se začínám ztrácet. Jaké platformy byste doporučili pro začátečníky, na co si dát pozor a jaké jsou vlastnosti jednotlivých platforem? Je lepší zvolit známější platformy, nebo hledat něco méně tradičního? Jaké jsou aktuální výnosy a rizika spojená s jednotlivými možnostmi? Taky bych rád věděl, jestli je nutné mít nějaké speciální znalosti nebo dovednosti, abych mohl začít. A co poplatky spojené s těmito platformami? Mám pocit, že některé mohou mít skryté náklady, které se ne vždy na první pohled ukážou. Jak je to tedy s uživatelskou přívětivostí různých nabídek? Je snadné připojit se a začít farmit nebo to obnáší složité procesy? Rád bych slyšel názory těch, kteří už mají zkušenosti s yield farmingem. Jak jste vybírali své platformy a co byste doporučili lidem jako jsem já, kteří teprve zkoumají možnosti investic v DeFi prostoru?