Kde začít s investicemi do NFT a kryptoměn?
Už nějakou dobu jsem zaujatý myšlenkou investovat do světa kryptoměn a NFT, ale nemám tušení, jak začít. Když se podívám na internet, vypadá to jako obrovský labyrint různých informací a možností. Přemýšlím, jestli je lepší začít s kryptoměnami jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo se hned vrhnout na NFT, které se teď hodně skloňují. Je to vůbec možné kombinovat obojí? Rád bych věděl, jak si vybrat spolehlivou burzu pro nákup kryptoměn a co všechno je potřeba k tomu, abych mohl začít investovat. Mám mít peněženku pro kryptoměny a NFT? Jaké jsou nejlepší platformy na nákup a prodej? A co ty poplatky? Nechci být překvapený nějakými skrytými náklady. Navíc, jaké jsou rizika spojená s těmito investicemi? Je každá NFT projektem, který má potenciál růst v hodnotě, nebo je to spíš hazard? Jak poznám, co je dobré a co ne? A poslední otázka - kolik peněz by bylo rozumné do toho investovat na začátku? Představoval jsem si třeba pár tisíc korun, ale nevím, jestli to stačí. Takže pokud někdo máte nějaké rady nebo doporučení, jak udělat první krok do světa NFT a kryptoměn, byl bych moc vděčný.