Kryptoměny jako zabezpečení dědictví - co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, jak se díváte na to, že by se kryptoměny mohly použít jako forma zabezpečení dědictví. V poslední době slyším čím dál víc o tom, jak lidé investují do bitcoinů nebo altcoinů a pak to chtějí předat svým potomkům. Je to vůbec rozumný krok? Mě přijde, že kryptoměny jsou pořád ještě dost nestabilní a je těžké říct, jakou hodnotu budou mít za pár let. Co když se cena propadne a děti zdědí něco, co už nebude mít žádnou hodnotu? Na druhou stranu, slyšel jsem i názory, že kryptoměny jsou budoucností financí a kdo do nich investuje teď, mohl by později získat obrovské výhody. Myslíte si, že by se měly kryptoměny brát vážně jako součást plánování dědictví? Jaké máte zkušenosti s tímto tématem, nebo znáte někoho, kdo už předal své kryptoměny dál? Jak s tím vlastně zacházet? Je nutné mít nějaké zvláštní plány nebo opatření, když jde o převod digitálních aktiv? A co třeba otázka zabezpečení? Jak zajistit, aby se k těmto prostředkům dostali pouze ti správní lidé v případě úmrtí? Rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti.