Jaké jsou nejlepší NFT projekty letos?
Když se dívám na současný trh s NFT, mám pocit, že je to jako divoká jízda. Každý den se objevuje tolik nových projektů a některé z nich doslova explodují popularitou. Zajímalo by mě, které NFT projekty letos skutečně stojí za pozornost a proč. Myslím tím nejenom ty, které mají vysokou hodnotu, ale také ty, které nabízejí něco zajímavého nebo inovativního. Jaké trendy v NFT se letos vyplatí sledovat? Slyšel jsem něco o uměleckých kolekcích, herních NFT a dokonce i o projektech zaměřených na metaverse. Mám pocit, že je toho tolik, že se v tom ztrácím. Které konkrétní projekty byste doporučili? Jsou nějaké, které mají potenciál výrazně vzrůst v hodnotě nebo přinést užitek komunitě? A co si vlastně myslíte o těchto komunitních aspektech NFT? Jak důležité je pro vás zapojení do komunity kolem určitého projektu? Také by mě zajímalo, jaký máte názor na rizika spojená s investováním do NFT a jestli byste doporučili začátečníkům, aby do těchto projektů investovali? Rád bych slyšel vaše názory a tipy na to, co sledovat tento rok, protože chci být dobře informovaný a případně i investovat do něčeho slibného.