Jak začít investovat do nemovitostí, když mám jen málo peněz?
Zajímá mě, jak se dá vůbec začít investovat do nemovitostí, když mám v kapse jen pár tisíc. Vím, že to není úplně jednoduché, protože známý mi říkal, že na nemovitosti je potřeba mít dostatek peněz na akontaci a další výdaje. Ale co když člověk nemá miliony na účtě? Existují nějaké alternativní možnosti, jak se do tohoto světa dostat i s menším rozpočtem? Napadlo mě třeba zkusit investice do nemovitostních fondů nebo realitních crowdfundingových platforem. Máte s tím někdo zkušenosti? Funguje to opravdu, nebo je to spíš pro ty, co mají už něco naspořeno? A co pronájem? Můžu si například pronajmout byt a pak ho krátkodobě pronajímat turistům přes nějaké platformy jako Airbnb? Je to riskantní, nebo se to dá zvládnout i s malým kapitálem? Jaké jsou v tom případně nástrahy a na co si dát pozor? Opravdu bych rád věděl, jestli existují nějaké realistické cesty pro lidi jako já, co chtějí investovat do nemovitostí bez velkých úspor. A jak bych měl začít s vyhledáváním příležitostí a jak poznat, jestli je něco dobrá investice nebo ne? Přemýšlím o tom už delší dobu a nevím, kde začít. Díky za jakékoli rady!