Které kryptoměny teď nejlépe doplní moje akcie pro diversifikaci?
Zajímá mě, jaké kryptoměny by mohly být vhodné pro diversifikaci mého portfolia, které je zatím zaměřené převážně na akcie. V poslední době jsem přemýšlel o tom, že bych chtěl rozšířit své investice i do světa kryptoměn, ale nejsem si jistý, které konkrétní projekty by mohly mít potenciál a přitom se dostatečně lišit od tradičních akcií. Hlavně mě zajímá, jestli existují nějaké kryptoměny, které by byly stabilní nebo měly solidní základy a nešly by přímo proti mému portfoliu akcií. Mám pár akcií v technologickém sektoru a také v energetice, takže bych rád znal názory na to, které kryptoměny by mohly tyto sektory doplnit. Rozhodně nechci investovat do něčeho příliš riskantního, ale zároveň bych rád využil příležitosti, které trh nabízí. Takže pokud máte nějaké tipy na konkrétní kryptoměny nebo projekty, které by mohly fungovat jako dobrá zajištění a zároveň rozšíření mého portfolia, budu moc vděčný za jakékoliv rady a doporučení. Taktéž by mě zajímalo, jestli je lepší investovat do zavedenějších kryptoměn jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo jestli bych měl zvážit i nějaké novější altcoiny s vysokým potenciálem růstu. Díky za pomoc!