Která ETF jsou nejlepší pro dlouhodobé investice?
Zajímalo by mě, která ETF by mohla být nejlepší pro dlouhodobé investice. Slyšel jsem, že ETF jsou skvělou volbou pro ty, kdo nechtějí příliš riskovat a chtějí investovat do různých odvětví bez nutnosti vybírat jednotlivé akcie. Rád bych se dozvěděl, na co se zaměřit při výběru těchto fondů. Mám na mysli nějaké ETF, které mají dobré výnosy a nízké poplatky, ale také by mě zajímalo, jestli je dobré mít diverzifikované portfolio nebo se soustředit na konkrétní sektory jako technologie nebo zdraví. Co říkáte na investice do indexových fondů? Myslíte si, že je lepší jít do velkých renomovaných fondů nebo zkusit menší a možná riskantnější možnosti? Také bych uvítal názory na to, jak dlouho bych měl držet tyto ETF, abych mohl maximálně využít potenciálního růstu. Slyšel jsem, že některé fondy mají skvělou historii a stabilní výnosy, ale jak poznám, které jsou opravdu ty nejlepší? Co třeba aktuální trendy a perspektivy do budoucna? Jak se vyhnout častým chybám při investování do ETF? Jaké informace bych měl sledovat a kde je hledat? Pokud máte nějaké tipy nebo doporučení ohledně specifických ETF, určitě se o ně podělte! Děkuji předem za váš čas a rady.