Jak můžu vydělat na NFT v dlouhodobém horizontu?
Nedávno jsem se dostal do světa NFT a mám spoustu otázek ohledně toho, jak vlastně na těchto digitálních aktivech vydělat. Přemýšlím, jak se NFT vyvíjejí, a jestli je možné na nich profitovat i v dlouhodobém horizontu, nebo je to jen rychlá móda, která za pár let zmizí? Jaké faktory bych měl brát v úvahu při investování do NFT? Je lepší zaměřit se na známé umělce a projekty, nebo mohu najít nějaké skryté poklady mezi méně známými tvůrci? Měl bych se dívat na rarity jednotlivých tokenů, nebo na jejich užitečnost v nějakých aplikacích? Jak to vlastně funguje s komunitami kolem jednotlivých projektů a jaký mají vliv na cenu? Zajímalo by mě, jestli má smysl investovat do NFT jako formy diversifikace portfolia, nebo je to příliš riskantní. Co říkáte na možnost vytváření vlastních NFT a jejich prodej - má to šanci na úspěch, nebo bych měl raději držet krok s trendy a investovat do již existujících tokenů? Rád bych slyšel názory zkušenějších investorů a jejich tipy, jak přistupovat k tomuto novému trhu. Hlavně mě zajímá, co byste doporučili někomu, kdo se chce zapojit do NFT investic s cílem dosáhnout zisků v delším časovém horizontu.