Co dělat, když můj NFT projekt ztrácí zájem investorů?
Mám takovou situaci, která mě dost trápí a doufám, že mi tu někdo poradí. Rozjel jsem svůj vlastní NFT projekt a ze začátku to vypadalo slibně, lidi se zajímali, investovali a já měl pocit, že jsem na správné cestě. Ale teď, po několika měsících, se zdá, že zájem investorů klesá a já nevím, co s tím dělat. Zkoušel jsem různé marketingové strategie, aktivně jsem komunikoval s komunitou, ale nic moc nepomáhá. Zamýšlel jsem dokonce přidat nové funkce nebo umělecké kousky do kolekce, ale nejsem si jistý, jestli je to to pravé řešení. Myslíte si, že by pomohlo nějakým způsobem obnovit hype kolem NFT? Jaké taktiky používají úspěšní tvůrci pro udržení zájmu o své projekty? Je lepší se soustředit na budování komunity nebo víc na marketingové kampaně? Dává smysl spolupracovat s influencery a dalšími projekty nebo je to zbytečné? Jak vlastně zjistit, co přesně lidé chtějí a co by je mohlo přilákat zpět? Pokud máte nějaké zkušenosti nebo tipy ohledně toho, jak udržet pozornost investorů v dnešním rychle se měnícím trhu s NFT, budu vděčný za jakoukoli radu. Mám strach, že pokud nebudu schopen vyřešit tuto situaci brzy, může to mít dlouhodobé důsledky pro můj projekt.