Jaké jsou největší výhody investování do DeFi oproti klasickým akcím?
Zajímalo by mě, jaké jsou hlavní výhody investování do decentralizovaných financí (DeFi) ve srovnání s tradičními akciemi. V poslední době se o DeFi hodně mluví a zdá se, že nabízí spoustu zajímavých možností, ale opravdu bych chtěl vědět, proč bych měl zvažovat tuto alternativu místo běžných akcií. Například slyšel jsem, že DeFi může nabídnout lepší míru výnosu díky vysoké likviditě a automatizovaným procesům, ale jak to funguje v praxi? Také mě zajímá, jestli je pravda, že investice do DeFi mohou být méně regulované a tím pádem riskantnější než investice do akcií. Jaká je vlastně bezpečnost těchto platforem? A co se týče přístupu k informacím a transparentnosti - je v DeFi větší otevřenost než u tradičních trhů? Chtěl bych také vědět, jestli je potřeba nějaký speciální technický um nebo znalosti k tomu, abych mohl začít investovat do DeFi. Myslím, že hodně lidí by rádo vědělo, jak se tohle všechno liší od akcií a zda je DeFi opravdu tak revoluční, jak se říká. Jaké jsou vaše zkušenosti a názory na toto téma? Děkuji za jakékoli postřehy!