Jak poznám, že je čas prodat své DeFi tokeny?
Jsem si jistý, že spousta z nás už slyšela o DeFi a o tom, jak se tyto decentralizované finance stávají čím dál populárnějšími. Ale teď si kladu otázku, jak vlastně poznám, kdy je ten správný čas prodat své DeFi tokeny? Přijde mi to jako docela důležité rozhodnutí, protože trh s kryptoměnami je tak volatilní a já bych nerad přišel o příležitost na výdělek. Mám obavy, že pokud budu čekat příliš dlouho, cena může klesnout a já skončím s ničím. Takže co mám sledovat? Jsou nějaké konkrétní signály nebo ukazatele, které by mi měly napovědět? Přemýšlím třeba o technické analýze nebo fundamentálních faktorech. A co sentiment trhu? Jak moc to hraje roli v rozhodování o prodeji? Možná bych měl také dávat pozor na zprávy a trendy v DeFi prostoru? Jak často kontrolovat své investice? A co když se najednou objeví zajímavější projekt, který by mohl přitáhnout moji pozornost? To mě vede k otázce, jestli je lepší mít nějakou strategii nebo plán prodeje předem, abych se vyhnul impulzivnímu jednání. Jaké máte zkušenosti vy s prodejem DeFi tokenů? Co vám pomohlo rozhodnout se v pravý čas?