Jak poznat, že je Bitcoin na dně?
Když sleduji vývoj Bitcoinu, pořád se mi honí hlavou otázka, jak vlastně poznat, kdy se nachází na dně. Všichni víme, že kryptoměny jsou extrémně volatilní a ceny dokážou skákat jako na trampolíně. Co když zrovna teď přichází příležitost koupit za super cenu, ale já to nepoznám? Existují nějaké konkrétní ukazatele nebo signály, na které bych měl dávat pozor? Mám sledovat trendy na burze, nebo se spolehnout na nějaké technické analýzy? Zajímalo by mě také, jestli hrají roli zprávy v médiích nebo sentiment investorů. Jak se dá zjistit, že lidé už prostě mají dost a začínají prodávat ve strachu? A co když je Bitcoin na dně už teď a já si to neuvědomuji? Zkrátka, jaká kritéria bych měl mít na paměti při rozhodování o investici do Bitcoinu v takovýchto obdobích? Myslíte, že je lepší počkat a sledovat situaci, nebo prostě skočit do akce a doufat v lepší zítřky? Víte někdo o nějakých osvědčených strategiích, jak analyzovat trh a identifikovat tyto bodové dny? Rád bych se dozvěděl víc od zkušenějších investorů.