Jak můžu začít vydělávat peníze s NFTs?
Zajímalo by mě, jak vlastně začít vydělávat peníze s NFTs. Slyšel jsem, že je to teďka hodně populární a spousta lidí si tím vydělává slušné částky, ale já nevím, kde začít. Mám nějaké základní znalosti o kryptoměnách, ale NFT mi přijdou jako úplně jiný svět. Myslíte, že je nutné mít nějaké umělecké dovednosti, abych mohl prodávat své vlastní NFT? Nebo stačí jen koupit nějaké zajímavé kousky na tržištích a čekat, až jejich cena poroste? Zajímalo by mě, jaká jsou nejlepší tržiště pro nákup a prodej NFTs? A co když si koupím něco, co pak nikdo nebude chtít? Jak to funguje s těmi poplatky za transakce? Je lepší investovat do digitálního umění nebo do jiných forem NFT, jako jsou herní předměty nebo sběratelská karta? A jak moc se musím obávat podvodů a scamů v této oblasti? Jsou tu nějaké tipy na to, jak se vyhnout špatným investicím a na co si dát pozor? Víte třeba o někom, kdo se tímhle způsobem uživí a mohl by mi sdělit svou zkušenost, nebo nějaké rady? Opravdu bych ocenil jakékoli informace nebo doporučení ohledně toho, jak se do světa NFT dostat a jak tam uspět. Dík!