Jak začít investovat do kryptoměn a zároveň mít peníze v akciích?
Chtěl bych se zeptat, jak vlastně začít investovat do kryptoměn, když už mám nějaké peníze investované v akciích. Je to vůbec možné, nebo je lepší se soustředit jen na jedno? Zajímal by mě názor na to, jak by měl vypadat správný plán, pokud chci diverzifikovat své portfolio mezi tradiční akcie a moderní kryptoměny. Jaké jsou vlastně výhody a nevýhody toho, mít část peněz v kryptu a část v akciích? Mám pocit, že trh s kryptoměnami je dost riskantní a dost často nestabilní, zatímco akcie mi přijdou bezpečnější. Jak to vidíte vy? Je dobré mít obojí, nebo bych se měl raději zaměřit na jednu oblast, abych minimalizoval riziko? A co se týče výběru konkrétních kryptoměn – jak poznat, které z nich mají potenciál růstu? Jaký je váš názor na investování do NFT? Myslíte si, že to může být součástí mé investiční strategie, nebo je lepší se tomu vyhnout? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a doporučení, protože mám trošku strach z toho, že bych mohl přijít o peníze. Jak jste začínali vy a jaké chyby byste doporučili neudělat? Díky za všechny tipy!