Které DeFi platformy mají největší šanci na růst do konce roku 2025?
Zajímá mě, které DeFi platformy by mohly mít nejlepší potenciál pro růst v následujících letech, konkrétně do konce roku 2025. V poslední době se hodně mluví o decentralizovaných financích a já bych rád věděl, na co se zaměřit, když zvažuju investice. Slyšel jsem o různých projektech, jako jsou protokoly pro půjčování a likviditu, ale nevím, které z nich by mohly skutečně vyniknout a přitáhnout více uživatelů i kapitálu. Je tu někdo, kdo sleduje trendy v DeFi a má nějaké tipy na konkrétní platformy? Co myslíte o jejich potenciálu v kontextu regulací a konkurence s tradičními finančními institucemi? Jaké faktory byste zohlednili při hodnocení těchto projektů? Může to být i o technologických inovacích nebo třeba o týmovém zázemí. Každopádně bych byl rád za jakékoli názory nebo analýzy aktuální situace na trhu. Myslíte si, že některé z těch menších platforem mají šanci překvapit? Jak důležité jsou také partnerství s jinými projekty nebo integrace s existujícími ekosystémy? Děkuji předem za vaše postřehy!