Jak najít altcoiny s vysokým potenciálem růstu?
Zajímalo by mě, jak se dá najít altcoin, který má skutečně šanci na výrazný růst. Je tolik různých projektů a ne všechny jsou kvalitní, jak poznat, které z nich mají potenciál? Někde slyším o technologiích jako je DeFi nebo NFT, ale jak to všechno souvisí s altcoiny? Mám nějaké tipy na určité platformy nebo nástroje, které by mi mohly pomoct s analýzou? A co třeba sledování trendů na sociálních sítích, má to vůbec smysl? Jak moc se řídit komunitou a jejím názorem na konkrétní kryptoměny? A co základní analýza – jak moc důležité jsou informace o týmu za projektem, jejich roadmapě a případných partnerstvích? Existují nějaké konkrétní indikátory nebo metriky, které by mi mohly naznačit, že daný altcoin má šanci na zhodnocení v budoucnu? Rád bych se dozvěděl také o tom, jak si nastavit strategii pro investice do altcoinů a na co si dát pozor, abych se vyhnul ztrátám. Myslíte si, že je lepší zaměřit se na novější projekty nebo raději investovat do zavedenějších altcoinů? Máte nějaké osobní zkušenosti nebo osvědčené tipy, které byste mohli sdílet? Byl bych opravdu vděčný za jakékoli rady a postřehy.